Lommedalen et nummer for små mot Bærumsløkka!

6. Seriekamp;  Bærumsløkka – Lommedalen   3-1  (3-0)

Nadderud kunstgress; 12 grader og regn

Tilskuere; Nicolai Halvorsen, LP og Charlotte

Lagoppstilling:

Rekdal
Morisbak – Haave  –  Valland – Lotten

Gilbert –  Andersen – Solli  – Sørensen

Karlsen – Patsis

Benyttede innbyttere: ja…

BB: Patsis «Rektor Torgersen»

Oppsumering:

Yes. Yes…

Vi snakker 6 serierunde eller nest siste om du vil, en halv serie går fort. Det er Lommedalen som kommer innover, og dette kan vel kalles nabooppgjør.

Når eiendomsmegleren skriver, sentrumsnært, landlig og meget sentralt, idyllisk landskap med stor hage og enorme muligheter til og bygge ditt eget drømmehjem. Men fortsatt sliter med folk på visning, da er du i Lommedalen. Uansett, det er jo svært idyllisk der, så det hender jo at noen dukker opp da, og fotball kan de også. Og Lommedalen er jo godt kjent i Bærum, og hvem har ikke hørt om de.

Vi kommer ikke unna Rune Velta, Jan Einar Thorsen, Aleksander Aamodt Kilde og Thomas Rogne når vi snakker om Lommedalen, idrettsutøvere som har satt dem på kartet og gitt stedet et ansikt utad. I alle fall har de representert klubben i den store verden. Og det er inspirasjon for de unge, det er mulig og bo i Lommedalen og komme ut i verden. Og sånn sett er det litt stort for Lommedalen og reise til Nadderud for å spille ball med Løkka. Komme seg litt ut i verden… lukte nye lukter og være en del av bybildet.

Det er klart for kamp og Trond Andersen kommer rett fra «so ro Lillemann» og du kan se at han ikke helt vet hva klokka er, men han rakk det med god margin. Tiger Nils derimot har brukt mesteparten av dagen til reising, da han nettopp kommer fra Lommedalen. Jan Gunnar Solli derimot hadde med seg noe fryktelig søtt til kaffen, og hun het Charlotte.

Det tar bare 6 minutter uti første omgang at Fredrik Karlsen finner Rektor Torgersen, og Løkka kan kvittere 1-0. Også kan vi legge på 6 minutter til så er det Rektor Torgersen igjen, etter glimrende forarbeid av Johnny Lotten og vi snakker 2-0. Og 3-0 er det Jan Derek Sørensen som trygt setter på straffe når omgangen begynner og renne ut. Som dere skjønner ble dette aldri spennende. Og når dommeren blåser til pause står det 3-0 og regnet kommer hardere og hardere. Og høsten har virkelig meldt sin ankomst.

I pausen klarer vi å få 14 gutter og Charlotte inni en liten innbytter boks, som ly for regnet. Intimt og veldig koselig, og det handlet mer om og ikke bli våt enn å snakke om hva vi skulle endre eller gjøre bedre. Rektor Torgersen bare konstaterer rolig at vi må gjøre akkurat som vi gjør, og da skulle vi vinne dette 6-0 etter mitt hodet. Etter 16 seigmenn, 14 lakrisbåter og et spiller bytte sier dommeren at vi må starte igjen, han vil hjem for å se Champions League og dessuten må han levere den halv lunkne maten han har i bilen sin. Han var nemlig på jobb for Foodora, men tok en Old Boys kamp i farta. Han er ikke dum han, han har flere baller i luften.

Andre omgang er kjedelig, sånn med fotball øyne. Men det var morsomt på benken og vi snakket om hvilken klubb Haaland kunne passet inn i og hvem som faktisk kan ha råd til han. Og det er merkelig få klubber som har det. Manager hadde mere enn nok med å legge ut oppdateringer på sosiale medier. Mens Charlotte forklarte at hun selv hadde spurt om og få se på kamp. Og det er klart du skal se på kamp Charlotte. Hvem vil ikke se på Bærumsløkka?

Tror ikke Stabæk legger sine kamper samtidig med Løkka fremover. Det står folk som sild i tønne for å få et blikk av Løkka, mens Stabæk sliter med å fylle opp stadion mot Strømsgodset. Og det er jo ikke så rart, bare tygg litt på dette. Rekdal, Morisbak, Haave, Valland, Lotten, Gilbert, Andersen, Solli, Sørensen, Karlsen og Patsis (Rektor Torgersen) hvem vil ikke se på dette. Ballkunstnere, bohemer og hverdagsidoler blir sjeldnere og sjeldnere…

Vi kan ta med at Lommedalen får en scoring litt uti andre omgang, den kom egentlig på et litt dårlig tidspunkt, for vi var i en god prat på benken og hadde akkurat hørt at Benfica hadde tatt ledelsen mot Barcelona. Men Lommedalen skal få for fin scoring og nydelig lobb over en sjanseløs Rekdal. Og vi noterer 3-1.

Denne kampen er historie, og resultatet blir 3-1, og Lommedalen vinner 2 omgang, og det skal de ta med seg hjem. Når du ligger akkurat litt under midten på tabellen er det viktig og ta med det positive, og tenke fremover. Det er alltid viktig og dele opp de kampene man taper, stykke de opp og lete etter de gode opplevelsene. Har man noen gode perioder, eller som i dette tilfelle en hel omgang så ta det med i ryggsekken. For vår del er den sekken full, så bare hyggelig og dele med gode naboer.

Sirkus løkka pakker sammen nok en gang, med 3 nye poeng og en god dose selvtillit. Morisbak setter seg på sykkelen og sier han bor rett nedi gata, og fansen synger «hode, skulder, kne og tå» men med « Gucci, Prada, Hugo Boss, Hugo Boss» og bytter på med «Det er bare en Rektor Torgersen» det koker I Bærum og det alle snakker om er Torsdag 14 Oktober da kommer Bærum Sportsklubb på besøk til Nadderud. Kom da vel… Charlotte kommer også. Det skaffer oss litt tid til og fin pusse formen, og er du i Spania i høstferien kan du få med deg en Bærumsløkka trening om du er i nærheten av La Manga. Men ta med egen drakt, alt er revet bort …

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s