Bærumsløkka best i seriepremieren!

1. Seriekamp;  Lommedalen – Bærumsløkka 1-4  (0-1)

Lommedalen kunstgress; 10 grader og oppholdsvær

Tilskuere; Remi Krogstad

Lagoppstilling:

Rekdal
Lotten – Haave  –  Andersen – Tiger

Gilbert –  Sørensen – Bekkelund  – Hasle

Helstad – Patsis

Benyttede innbyttere: Hartmann, Solli, Dahle og Nansen

BB: Thorstein Helstad

Oppsumering:

Yes. Yes…

Lommedalen – Bærumsløkka i seriepremieren i Old Boys ligaen menn 33 i 2022, hvem skulle tro at vi skulle være med på det. Det var ikke derfor jeg var på Hallvar Thoresen fotballskole i 1989, eller Frans Hoek sin camp året etter. Nå skal det sies at Hallvar hadde leid inn «Mini» og Jahn Teigen for å sette litt farge på leieren i 89, og nettopp derfor gikk det ut 80 unge fotballspillere som alle tok salto det året og sang mil etter mil. Fotballforståelsen og det praktiske var ikke i høysetet. Nå hjalp det heller ikke for ettermæle til leieren i 89, at nettopp Jacobsen måtte først ut i farmen kjendis heller.

I følge manager har det falt av hele 15 lag i menn 33 systemet siden pandemien brøt ut, noe som gjør at kun 5 lag er å se på startstreken i år. Og det skal jo i teorien gjøre det lettere å vinne. Samtidig som det er litt rart om en gruppe i Champions League skulle spilt mot hverandre hele sesongen.

Bærumsløkka har heller aldri kjøpt 3 nye spillere dagen før seriestart, og vi kan skryte av Fredrik Bekkelund, Alexander Nansen og Stian Hasle på overgangsmarkedet fra henholdsvis Stabæk og Bærum SK. Og har du fulgt med litt i lokal miljøet, skulle dette være kjente navn. Ellers er alle publikumsyndlingene med videre, og i frykt for å glemme noen nevner vi ikke navn. Men at det er mye trykk rundt Tiger Nils i år er det liten tvil om, og spesielt rundt denne kampen. Tiger har en rørende historie som setter følelsene i sving hos mange. Og historien om den lille gutten som kjempet seg til en fast plass på laget mot alle odds, og som tidlig flyttet til nettopp Lommedalen får mange til og felle en liten tåre.

Løkka stiller uansett 17 mann klare til kamp og spesielt hyggelig er det å være tilbake i en garderobe etter en lang pandemi.

I det de russiske styrkene øker beredskapen rundt Luhansk og Bernt Hulsker blir anmeldt av en dørvakt på syng, blåser dommeren i gang kampen i Lommedalen. Det skjer ting i verden.

Det er som det alltid er i en serie premiere, to lag som kjenner litt på hverandre og vi kunne sikkert tatt med mange situasjoner, men velger og ta med det viktigste og det er Thorstein Helstad sin scoring noen minutter før pause. Og hvem ellers skulle satt løkka sin første scoring for sesongen, og dermed sette fyr på publikum som bare han kan.

I pausen har jeg en prat med kaptein Trond Andersen, hvor vi diskuterer viktigheten som kaptein og ha en oven i fra og ned holdning. Noe Andersen er helt enig i, og skal jobbe med videre. Og der tenker jeg at NTG kunne gjort noe med fagene, der kunne både hårgele, klokker og oven ifra og ned holdning kommet inn i timeplanen og ikke bare som valgfag.

Andre omgang starter med at Lommedalen utligner til 1-1, og det er sånn som skjer i fotball. Det har skjedd mange ganger før og er ikke noe unikt. Men at nyinnkjøpte Alexander Nansen setter 1-2 på hodet er noe mer spektakulært, og det er det som kjennetegner Løkka. Kjøper spillere som ikke har slått helt igjennom, og lar de blomstre og alle vet at bare over natten er prisen på Nansen mer enn doblet. Så er det selvfølgelig Helstad igjen som setter 1-3 før Bekkelund setter sluttresultat til 1-4 og gir agenten gode argumenter for neste lønnsforhandling. Her er det mange vi kommer til og høre mer fra i løpet av sesongen.

Løkka fansen har fått det de har drømt om, og kan reise hele veien hjem fra Lommedalen med 3 poeng og en god dose selvtillit.

Ellers kan vi ta med at Lommedalen kvinner 14 år vinner 39-12 over Oppsal Basket i Lommedalshallen, jeg ofret den kampen 2 minutter, og tenkte hva gjør du som Oppsal trener nå? Mens alle andre tenkte, hvem faen er han grisen der…

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s