Kjelsås vant thriller på Nadderud!

2. Seriekamp;  Bærumsløkka – Kjelsås 2-3  (1-1)

Nadderud kunstgress; 6 grader, surt og kaldt..

Tilskuere; Marit Gulbrandsen, Unge Sørensen og Ivan et eller annet.

Lagoppstilling:

Rekdal
Dahle – Haave  –  Andersen – Tiger

Patsis –  Sørensen – Solli  – Hasle

Helstad – Nansen

Benyttede innbyttere: Hartmann, Kaspersen, Langeland og Lal

BB: Ikke som jeg vet om…

Oppsumering:

Yes. Yes…

Vi snakker full serierunde i Menn 33 serien denne onsdagskvelden, det betyr hele 2 kamper. Så skal du sitte i fotballextra Menn 33 studio og prate, må du forberede mye småsnakk.

Vi var inne på det før kampstart, at det og komme fra seriepremieren med 1-4 seier og lede tabellen er vanskelig. At Kjelsås ikke hadde nok spillere noen timer før kampstart, gjør bare undervurderingen større. Som manager er det en vanskelig oppgave å motivere en godt voksen gjeng, en litt kald onsdag i april når det er Champions League på tv og du ikke får garderobe. Nå skal det sies at forsøket hans ikke ville kommet videre til Oslo heller. Og jeg tror opplevelsen er første gang for flere, at manager ser på klokka og sier at det er 18 minutter til kampstart, så ta på skoene og finn varmen.

I det Szymon Marciniak fra Polen blåser i gang Liverpool – Villareal på Anfield, blåses også Bærumsløkka – Kjelsås i gang på Nadderud kunstgress. Begge kampene kalles fotball, men likheten stopper også der og kontrastene kan ikke bli større.

Det er Kjelsås som tar ledelsen 1-0 og flere lurer på om Løkka må sydover for å finne varmen. Men selv om Thorstein Helstad slet noe med den indre motivasjonen før kamp start, er det noe i hodet hans som endrer seg når drakta er på. Og hvem andre enn akkurat han er det som reduserer til 1-1 etter herlig pasning fra Jan Derek Sørensen og gir alle med en U på midtukekupongen pause, noe og glede seg over i kulda.

Pausen handler om å få lagene til og bytte side, og ferdig med det. Og hadde kampen gått direkte på tv, hadde det ikke vært plass til mange reklamene. Selv om næringslivet hadde stått i kø for den plassen, kanskje aller først i køen de som er spesialister på hårtap og legemidler.

Det er igjen Kjelsås som tar føringen og setter 1-2 etter bare noen minutter i omgangen, og selv om Løkka får straffespark rett etterpå klarer ikke Sørensen å veksle den inn i scoring. Men det setter han bare i samme kategori som Baggio, Platini, Maradonna og Ronaldo, og da blir det jo bare kult.

Det er ikke uten grunn at Bærumsløkka kjøpte Alexander Nansen rett før overgangsvinduet gikk ut. Og det er nettopp han som setter 2-2 fem minutter før slutt, og setter litt farge på dette oppgjøret. Og det blir spennende og se om Løkka klarer og behold han ut hele sesongen, fotballverden legger merke til slike spillere. At Kjelsås setter 3-2 rett etterpå og vinner dette oppgjøret, kan vi ikke annet enn å sette på kontoen for urutinert, og det er jo rart med så mye rutine vi har. Men samtidig er det dette som gjør fotball så spennende, og tipping så vanskelig. Og at midtukekupongen fulltid går til jackpot er vel ingen overraskelse.

Sirkus Løkka pakker sammen, pressen skal ha sitt og mens både Solli, Haave, Sørensen og manager snakker med pressen og forklarer tapet, blir Løkka fansen igjen på Nadderud og synger. Uansett, vi var 15 spillere som alle fikk et friminutt fra familie og hverdags mas, frisk luft og litt latter.

Vi benytter også anledningen til å gratulerer Thorstein Helstad med 45 årsdagen i dag, og Walter Zenga med 62 årsdagen.

Spørsmål?

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s