Frigg vant på Nadderud!

4. Seriekamp;  Bærumsløkka – Frigg 1-3  (1-2)

Nadderud kunstgress; 14 grader, oppholdsvær

Tilskuere; Ikke som jeg så

Lagoppstilling:

Rekdal
Lotten – Haave  –  Morisbak – Tiger

Hasle –  Sørensen – Patsis  – Gilbert

Helstad – Nansen

Benyttede innbyttere: Kaspersen

BB: Ukjent

Oppsumering:

Yes. Yes…

Vi snakker onsdag og serierunde igjen, og hvis du lurer så kommer det like brått på oss som på deg. Vi spilte jo akkurat…

Men du verden hva manager klarer og stable på beina av legender og lokale helter denne kvelden. Det stiller 14 mann som har løsrevet seg fra familie og hverdagslige gjøremål, og som tenker at litt frisk luft passer godt.

Og at Sven Morisbak stiller etter et noe lengre pandemi/skade opphold gjør jo at Løkka fansen går amok, det synges og synges, og at Morisbak er en Løkka legende merkes på Nadderud.

Motstander Frigg har også funnet frem, og vi kan jo nevne at Frigg er ingen kasteball. De har gode resultater mot KFUM, og har en lang historie i Norsk fotball, og selveste 17 Mai kan vi gratulerer de med 118 års dagen. Det betyr en is ekstra.

Kampen er i gang og vi tar med at både Helstad og Nansen har et par gode muligheter til å score mål, men dessverre vil ikke ballen i nettet. Men istedenfor er det Frigg som setter 0-1 med en meget vakkert skudd oppe i hjørnet. Og som mange har fortalt meg opp igjennom, så er det som regel alltid plass i krysset. Og det var det denne gangen også. Sjansen for at han hadde klart det igjen er svært liten om han hadde prøvd 100 ganger.

Løkkas ny signering Alexander Nansen vil dette annerledes og tar saken i egne hender. Han lurer et par Frigg spillere, og setter 1-1 etter en meget god prestasjon og får de lokale pubene til å koke igjen. Og sangene fra fansen går fra Morisbak til Nansen. Men tonene blir noe svakere når Frigg igjen setter 1-2 etter litt klabb og babb i Løkkas forsvar. Og det er også resultat til pause.

I pausen må Thomas Haave gi seg og Kaspersen skal inn og endre dette, og manager prøver og få troa inn i spillerne. Men troa blir som en regn dråpe på en Gore-Tex jakke, den bare sklir av uten at du merker det. Ellers tar Chelsea ledelsen 2-0 over Leeds, i Helstad sin store frustrasjon, og Kevin De Bruyne sparker Manchester City så å si til et nytt liga mesterskap i England, til alle Liverpool fans sin fortvilelse.

Til Løkka sin store fortvilelse scorer aldri Løkka i andre omgang, men det gjør Frigg. Og da blir resultatet 1-3 og Løkka må igjen gå av banen og innse at kampen er tapt. Men her må vi være positive og se fremover, dette er en ung gjeng som sakte men sikkert kan bygge noe stort. Her kan det virkelig svinge om noen år, om Løkka klarer og beholde alle sammen.

At Morisbak også spiller med noe høye skuldre er ikke så rart, en ting er å trene men og bli kastet ut i denne heksegryta er ikke bare, bare… det merkes på kroppen. Dessuten har han mye å tenke på hjemme. Oppvask, handling, mye klær skal vaskes, folk må forstå at han også har et liv utenfor. Han er et menneske. Og ser du en litt tynn mann med leggskinn og rød shorts i sin beste alder, syklende i en rasende fart mot byen er det mest sannsynlig Morisbak som lovet å være hjemme til 22:45. Da piper i alle fall tørketrommelen.

At pressen setter spørsmål ved manager er helt naturlig, vi snakker to tap på rad, og en stygg målforskjell. Men vær trygg på en ting, sirkus Løkka kommer tilbake. Og når pressen spør Sørensen om tabell situasjonen. sier han at det ikke bekymrer han nevneverdig. At det og være topp fem så tidlig, er bra. Og at stemningen i gruppa aldri har vært bedre.

Skal du se profesjonell breddeidrett en dag, og det skulle passe onsdag 1 Juni kl.  21:00. Kom på Nadderud da vel, det er lokal oppgjør mot Lommedalen. Og den kampen skal Løkka vinne.

Ja, det skulle vel være det…

Bærumsløkka – Fordi vi er best på feltet!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s