Løkka på vinnersporet igjen!

8. Seriekamp;  Bærumsløkka – KFUM  3-1 (2-0)

Nadderud kunstgress; 15 grader, og norsk sommer

Tilskuere; Morisbak senior og Stig Jørgensen, takk for at dere kom!

Lagoppstilling:

Rekdal
Lotten – Andersen  –  Morisbak – Dahle

Oleg  –  Muri – Gilbert  – Næss

Sørensen – Nansen

Benyttede innbyttere: Tiger Nils

BB: Andre Muri

Oppsumering:

Yes. Yes…

Jada, dere leste riktig…  Bærumsløkka tok sin tredje seier denne sesongen på hjemmebane mot KFUM denne onsdags kvelden, og snudde 7-1 tap på bortebane sist, til 3-1 seier nå.

Manager har vært i hardt vær den siste tiden, og det har gått en kule varmt på styret rommet. Resultatene har ikke gått Løkkas vei de siste kampene ( 7-1 tap KFUM, 1-3 tap Frigg, 3-9 tap Lommedalen), og før kveldens kamp var en av de to seirene en «walkover». Det er sjelden managere overlever når eierne, sponsorer og fansen begynner å tvile, da handler det som regel bare om tid. Glansbilde har vært i ferd med å sprekke, manager har gitt spillere og alle i støtteapparatet munnkurv, selv har jeg blitt fratatt rykende ferske kampreferat sekunder før publisering, det har kokt på klubbmailen, og Sjaman Durek klager over mye hets på nett, han skulle lest innboksen til Løkka.

Når man blir malt opp i et hjørnet, må man ta noen grep og det har også manager gjort. Jeg var faktisk ikke klar over at det var et overgangsvindu nå, mulig det var en aller siste hilsen fra Mino Raiola, men at Oleg Matjevs er tilbake igjen og Andre Muri og Åsmund Næss kommer fra Bærum SK er en gave fra oven.

Og det er utrolig hva et par nye spillerkjøp kan bety, og man merket det allerede under oppvarming at noe var på gang. Og når kaptein Trond Andersen drar i gang felles løp og skal vise seg frem så er det mange som skal passe seg. Og det var nærmest en liten «Reunion» fest for Vålerenga laget fra 2006-2007 hvor både Andre Muri og Jan Derek Sørensen spilte sammen. Manglet bare Anders Krystad, øl, vold og skamslåtte bønder for at «Reunion» skulle være helt komplett. Og ikke nok med det men på andre banehalvdelen sto Rune Lange som de fleste sikkert kjenner fra 2009 sesongen i Hartlepool, men han spilte også i Vålerenga med Sørensen og Muri i 2006- 2007. Også skal vi være såpass rause at vi gratulerer Rune med Kniksen prisen i 1999 for beste angrepspiller. Men Rune, slapp av, det er overhodet ingen som kan se det lenger.

Første omgang 10 minutter gammel når Løkka får tildelt straffespark, etter at Åsmund Næss blir felt. Og det er til slutt Oleg som tar ansvar selv om Trond Andersen også meldte seg på. Uansett, han setter ballen sikkert i mål og Løkka er i føringen. Før dette hadde løkka et par store muligheter, men uten at resultat tavlen brydde seg om det. Og bare noen få minutter etterpå er det Alexander Nansen som setter 2-0 etter en nydelig pasning fra nettopp Muri. Vi tar med at KFUM for straffespark på overtid av omgangen og kan gå til pause med en god følelse, istedenfor velger Arnfinn Rekdal og redde straffen mesterlig og dreper all selvtillit for de unge kristne. En redning det snakkes om ikke bare på Nadderud, men i Europa.

I pausen kan du se en manager med overtenning, han øyner en seier og snakker usammenhengende og at man skal fortsette også videre. Unødvendig informasjon oppi det hele, alle vet at det er 2 omganger.

Løkka fortsetter det gode spillet i andre omgang og det er Oleg som setter 3-0 etter assist fra Sørensen, og troen er tilbake igjen. KFUM setter 3-1 med et nydelig skudd svært nærme krysset fra distanse, og det skal de faktisk få for.

Kampen er historie og Løkka er tilbake på vinnersporet igjen. Vi kan ikke komme unna ny signeringene Muri og Næss, og Muri styrer midtbanen fullstendig med rester fra hjelmen til Petr Cech, og du kan se samspillet og spillegleden fra 2006 sesongen mellom Muri og Sørensen. Fredrik Gilbert, leverer stødig varer på midten, Playboy Dahle henter frem gamle kunstner og selv Morisbak senker skuldrene når han ser far på tribunen, det er noe trygt med det. Som når mor kom med matpakken på skolen i friminuttet.  

Dette er først og fremst en lag seier og du ser at Løkka kommer til å sanke poeng fremover. I frykt for og glemme noen vil jeg si at absolutt alle leverer, og igjen blir man minnet på hvor gøy det var og vinne fotball kamper.

En lettet manager kan pakke ned sirkuset, og tenke at han får en noe roligere sommer. Fansen har snudd og synger «om ingen går i offside og passer seg for den, så skal vi alle sammen feire seier igjen».

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s