Lekestue på Nadderud!

12. Seriekamp; Bærumsløkka – Kjelsås  6-2  (4-1)

Nadderud kunstgress; 12 grader og mørket hadde senket seg

Tilskuere; Nei

Lagoppstilling:

4-4-2:

Tiger
Haave – Andersen  – Dahle – Morisbak

Gilbert  – Næss  –  Hasle – Bekkelund

Nansen – Patsis

Benyttede innbyttere: Andre Muri

BB: Alexander Nansen, med Torgersen rett ved siden av…

Oppsumering:

Yes, yes, tror du ikke det er onsdag igjen da. Det betyr fotballkamp, og det er Kjelsås som er motstander igjen.

De siste oppgjørene mot Kjelsås har endt med 2-3 tap borte, før vi vant 3-0 hjemme sist, så igjen er alt åpent og ekspertene er sjanseløse, selv med blazer, slips og alt håret bakover blir det vanskelig å tippe resultatet i forkant.

Det møter 12 spillere klare til dyst, og det er en for mange… eller hva Morisbak? Men plutselig viser det seg at Andre Muri har glemt baggen hjemme, og må en svip tur til Asker for hente sko, hjelm, ansiktskrem, lotion, skjeggtrimmer, hårstrikk, shampo og balsam. Og da er jo laget klart! Rektor Torgersen har tatt på seg «fair play» vesten etter at han har kommet til hektene fra sist, og skal også være glad for at Muri hadde glemt hjelmen. Ellers kan vi melde om at Løkka har løst «keeper problemet», og han heter Tiger Nils. Tenk at vi i alle år ikke har sett skogen for bare trær.

Dommeren kommer og det er bra, for i denne serien er ikke det en selvfølge.

Kampen er allerede i gang, og det er Løkka som starter rett på varm maten som om det er en buffet. Og da blir det scoring. Det er Løkkas nye yndling Alexander Nansen, som får fansen til å skrike og tenner så å si på hele Bekkestua, med en 1-0 ledelse og en god dose selvtillit har Løkka overtaket fra start her. Og mere Løkka skal det bli, bare følg med. 2-0 gjør Rektor Torgersen, etter fint innlegg fra Gilbert. 3-0 gjør Nansen igjen, og på det fjerde målet er det Torgersen igjen som signerer papirene, som om de har avtalt og score annen hver gang. Men du verden for et spill og for noen fine angrep.

Nansen og Torgersen er det nye Asbjørnsen og Moe, eller Kevin og Erling om du vil. At Kjelsås scorer et mål innimellom her, og gjør at pause resultatet blir 4-1 gjør ingenting. Hvem bryr seg om han lille tassen som starter med kake på buffeten bare fordi han kan. Han som nesten blir tråkka på, og tar sjokoladepudding med røkelaks fordi han ikke skjønner greia.

I pausen kan vi bekrefte at Napoli har scoret 3 ganger mot Liverpool og at Epilepsiforbundet bryter med prinsessen. Og at Tiger Nils i en alder av 50 år (11 september), endelig har funnet sin plass på banen. Vi benytter anledningen til å gratulerer Løkkas store sønn, og mulig største Legende med kommende jubileet.

Det tar bare 10 minutter av andre omgang før Nansen igjen setter en scoring, og fansen synger om tosifret og vignetten til Lekestue som gikk på tv for noen tiår siden. Og før dette er over så skal ikke Torgersen være noe dårligere, og setter sluttresultatet til 6-2 og gjør definitivt opp for sist. At Kjelsås går for mere pudding, bryr vi oss svært lite om. For vi er ferdig spist og gått i baren for lenge siden.

Selv om alle snakker om Nansen og Torgersen, skal vi skal ta med at midtbanen i dag er svært gode, med Bekkelund, Gilbert, Hasle, Muri og Næss. Bare en ting å si, klassespillere. Og når vi er så godt i gang, skal vi skyte litt av de bak også, at Morisbak nullstiller skallen, og leverer til de grader fra start av, Andersen, Playboy Dahle og Haave… for en gjeng, da er det ikke så rart at det blir seier. Og når du topper hele dritten med Tiger Nils mellom stengene, så er dette en «no brainer».

Manager står og forteller om alle spillerkjøpene til pressen, og skryter om endringer og hva han har gjort for at denne gruppa leverer. Men når Nansen og Torgersen kommer inn i mixed zone, er det liten tvil om hvem som er stjernene.

Sirkus Løkka pakker sammen, og det samme gjør Thomas Tuchel. Forskjellen er at Løkka ligger på tredjeplass på tabellen og Chelsea på sjette. Fotball altså, du verden så gøy…

Neste onsdag er det KFUM på Ekeberg, det blir spinnvilt!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s