Bærumsløkka tok siste stikk!

14. Seriekamp; Bærumsløkka – Frigg  4-1  (2-0)

Nadderud kunstgress; 8 grader og høst

Tilskuere; Stig Jørgensen og Marit Gulbrandsen, takk for at dere kom, og vel hjem!

Lagoppstilling:

4-4-2:

Rekdal
Haave – Andersen  – Tiger – Morisbak

Gilbert  – Næss  –  Muri – Bekkelund

Nansen – Patsis

Benyttede innbyttere: Stian Hasle og Erik Dahle

BB: Alle gutta

Oppsumering:

Vi snakker 14 serierunde og siste seriekamp for Bærumsløkka denne nydelige, men litt kalde høstkvelden. Frigg står på andre banehalvdel, og nei det er ikke 1963, men 2022 og Menn 33 serien.

Du skal ikke le av Frigg, de ligger helt der oppe og med seier i kveldens kamp er de faktisk seriemestere, eller Norgesmestere faktisk. Mens Løkka kan plassere seg midt på tabellen, eller på tredje plass om du vil. Men ser vi på tidligere resultater har Frigg vunnet begge ganger med 1-3 sist på Nadderud og 2-1 på Marienlyst, så på kupongen er Frigg klare favoritter. Men det er akkurat det som gjør fotball så spennende, kampen skal jo spilles først og da kan alt skje.

Mens Putin verver alt av Russiske unge gutter til fronten, strømprisene ser ikke ut til å bli billigere og Norges Bank forbereder nok et rentehopp skal det også skje svært viktige ting på Nadderud denne onsdagen.

Løkka stiller 15 mann på dommerkortet i alle fall og er klare til kamp, og Morisbak er kjørt til kamp av far. Litt rart er det at Morisbak senior ikke følger opp sønnen sin ved å se på kampen, men heller velger godstolen hjemme og debatten på tv. Vi stiller spørsmålstegn ved oppfølging her …? Muri har husket hjelmen, og Nansen har meldt scoring, pressen er på plass og Arnfinn Rekdal har holdt et kort innlegg og lærerstreiken, og at flere foreldre blir bekymret for mere «gaming» når skolen er stengt. Her er det mye å ta tak i … men krig er tross alt bedre på pc enn i virkeligheten.

Uansett, kampen er i gang og det er to gode fotballag som vil spille fotball og hente 3 poeng. Og som allerede meldt, er det Alexander Nansen som starter ballet og setter 1-0. Vi kan jo nevne at Tiger faktisk har en ball i nettet, som blir avblåst for offside. Men drit i det da, nå er det Nansen som er kongen av Bærum. Og med den scoringen skaffer seg flere tusen nye følgere på sosiale medier. Og da vet jo alle hvem som er neste målscorer …. Rektor Torgersen ja, om han ikke sier til dommeren at det er ett eller annet. Du vet jo aldri med Torgersen, det er et evig sirkus. Men denne gangen sier han ingenting og det står 2-0 på Nadderud til pause.

I pausen snakkes det om å finne balansen og å være gjerrig med ball. Og akkurat det med å være gjerrig med ball, tror jeg alle kan bli litt bedre på. Nå som alt blir litt dyrere, tror jeg det er viktig.

Andre omgang er 12 minutter gammel når det er Stian Hasle som dukker opp på bakerste stolpe og setter inn 3-0. Etter et glimrende forarbeid og nydelig spill av Nansen igjen. Løkka har aldri vært bedre faktisk, og det måtte 26 år med fotball i Bærumsløkka før vi fant ut av pause praten. Alle kunne se at vi fant balansen og var utrolig gjerrig med ball. Da blir det 3-0 da…

At Frigg setter 3-1 på den sjansen de har, spiller ingen rolle. For Rektor Torgersen dukker opp og setter 4-1 like etterpå, og ødelegger seiersfesten for Frigg. Det blir også sluttresultatet, og dermed tar løkka tar siste stikk på Nadderud denne sesongen.

Hvordan Morisbak kommer seg hjem, er jeg litt usikker på, men får håpe at senior ikke har sovnet i godstolen og tar ansvar for sønnen sin. At Bærumsløkka faktisk har levert årsbeste og feier Frigg av banen, merkes på fansen og pressen. Dette er en lag seier, og derfor er alle banene beste i dag. For et lag og for en klubb, og for et eventyr.

At manager tok seg en flaske champagne når han kom hjem, kan tolkes mange veier. Er det for å feire seieren, planlegge neste sesong eller for å feire 26 år med Bærumsløkka? Eller tenker han at neste sesong må vi starte tidligere, for det tar tid og komme i form? Eller var det snipp, snapp snute… Ja, det får tiden vise. Uansett, takk for i år alle sammen og selvfølgelig en spesiell takk til manager Øivind Gulbrandsen, for alt du har gjort for alle de som har vært så heldig og vært med på dette eventyret.

Vi sees uansett… fint om siste mann slukker lyset!

Bærumsløkka – Fordi vi er best!

#21

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s